2015. június 5., péntek

Székek a műhelyembe


Kaptam két ócska széket az egyik barátunktól, hogy hátha jó lesz a műhelyembe...
 Őszintén szólva nem igazán hittem benne, hogy ezekből használható darabokat sikerül varázsolni, de mivel gyorsan kellett berendezés a megnyitáshoz, belevágtam a dologba.

 Úgy gondoltam, hogy mivel a kárpitozásban nem vagyok még elég jártas, nem szedem le a régi szövetet. Találtam egy kedves, rózsás vásznat és a minta színéhez igazodva Emperor Silk és Olive színekkel festettem be a fa részeket, majd waxoltam. A nagyvonalúan leszabott vásznat tűzőgéppel rögzítettem, a rögzítést bortnival takartam el. Ilyen lett:













Kaptam két ócska széket az egyik barátunktól, hogy hátha jó lesz a műhelyembe... Őszintén szólva nem igazán hittem benne, hogy ezekből használható darabokat sikerül varázsolni, de mivel gyorsan kellett berendezés a megnyitáshoz, belevgtam a dologba. Úgy gondoltam, hogy mivel a kárpitozásban nem vagyok még elég jártas, nem szedem le a régi szövetet. Találtam egy kedves, rózsás vásznat és a minta színéhez igazoda Emperor Silk és Olive színekkel festettem be a fa részeket, majd waxoltam. A nagyvonalúan leszabott vásznat tűzőgéppel rögzítettem, a rögzítést bortnival takartam el. Ilyen lett:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése